Хлебарките се разбягват, лампата светна. Така зам.-председателят на Има такъв народ

...
Хлебарките се разбягват, лампата светна. Така зам.-председателят на Има такъв народ
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Хлебарките се разбягват и лампата светна

 Хлебарките се разбягват, лампата светна. Така зам.-председателят на " ИТН " и емблематичните сценаристи на " Шоуто на Слави ", през днешния ден водачи на листи на Има Такъв Народ и депутати в новия 46-и парламент, разясниха в предизборното студио на Телевизия 7/8 резултата на партията на вота за Народно събрание. Те бяха единомислещи: първа политическа мощ е българският народ.

Важно е да се върне парламентаризмът в България, споделиха те и ръководителят на 45-ото Народно събрание, която също взе участие в предизборното студио.

Отиват си шкафчета, отиват си кюлчета, обявиха още сценаристите. бе безапелационен, че резултатът от вота на 11 юли бележи политическия завършек на ГЕРБ.

Суверенът се произнесе изрично, обявиха сценаристите на Слави и метафорично обясниха разликата сред хората и животните - животните не си избират най-простия лидер.

Пред телевизия " 7/8 " още разяснява:

" Сега, без да се върша на оракул, само че като дойдат гласовете от чужбина, тъй като там наклонността знаем каква е и получаваме първите протоколи оттова. Най-логично е да бъдат подредени по този начин: " ИТН " преди всичко, втори, за жалост, ГЕРБ. Трети - " Демократична България ", четвърти - Българска социалистическа партия и по-късно Движение за права и свободи. За мое страдание, ГЕРБ не са четвърти, където им е мястото и където ще отидат ", съобщи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР